Steun ons!

Het bestuur en enkele vrijwilligers zijn gedurende het hele jaar in de weer om het benodigde geld voor de vaarvakantie bijeen te krijgen. Gelukkig kunnen we rekenen op een trouwe groep donateurs die ons jaarlijks financieel ondersteunen. Ook het bedrijfsleven steunt ons en de Koninklijke Marine kunnen we al jaren tot ons trouwe sponsoren rekenen.

Toch is het elk jaar weer een grote klus om de eindjes aan elkaar te knopen. Een week varen met 40 gehandicapte deelnemers kost ruim € 35.000,-. Zowel het bestuur als de vele begeleiders zijn vrijwilligers en werken kosteloos aan deze week mee. De meesten moeten voor deze vaarweek eigen vakantiedagen opnemen. Uit het feit dat onze vrijwilligersgroep zo trouw is, blijkt hoe leuk de vaarvakantie is.

Schenkingen, donaties en (bedrijfs)sponsoring vormen de basis voor de reis. Met deze hulp houden we jaarlijks de kosten voor de 42 lichamelijk gehandicapte jongeren zo laag mogelijk.

Wilt u ons sponsoren of wilt u donateur worden? Ons rekeningnummer vindt u hierna. Wilt u (eerst) meer informatie? Wij staan open voor alle vragen.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren '60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.

Wilt u direct doneren?

Sjaak Pach Stichting

Rabobank Den Helder

IBAN: NL60RABO0330664700

Gratis sponsoren?

U kunt ons ook op andere manieren sponsoren:

banner sponsorkliks

Als u online aankopen doet via SponsorKliks. Doet u via onze link uw online aankopen, dan ontvangen wij een commissie. Klik op bovenstaande banner of SponsorKliks voor meer informatie.

Logo Vrienden Loterij

Speelt u al mee met de Vrienden Loterij, dan kunt u de Sjaak Pach Stichting als uw club opgeven. Klik op bovenstaande banner voor meer informatie. Direct aanmelden om mee te spelen kan via de Sjaak Pach Vrienden Loterij pagina

Hoe meer loten er voor ons meespelen, hoe hoger het bedrag is dat wij ontvangen.

Geslacht