Reisverslagen

Mee met de volgende reis?

• Ben je tussen de 8 en 25 jaar oud?
  • Ben je rolstoelgebonden?
  • Heb je zin in een vakantieweek met 40 andere gehandicapte jongeren uit het hele land?

Aanmelden kan vanaf 1 november door telefonisch contact op te nemen met het bestuur.

Dus bel snel naar: 020-6834055

Oude website en reisverslagen

oude stijl sepia foto

We hebben niet alle informatie over gezet. Je kan de historische reisverslagen nog terug vinden op de oude website.

Vaarvakantie 2018

Dit jaar vertrekken we vanuit Arnhem.
Vervolgens varen we maandag door naar Grave, om vervolgens op dinsdag aan te meren in Roermond.
Op de woensdag zetten we koers naar Venlo.
De donderdag gaan we voor anker in Nijmegen.
Vrijdag eindigen we onze reis in Arnhem.

Vaarvakantie 2017

Dit jaar vertrekken we vanuit Vlaardingen.
Vervolgens varen we maandag door naar Schoonhoven, om vervolgens op dinsdag aan te meren in Zaandam.
Op de woensdag zetten we koers naar Alkmaar.
De donderdag gaan we voor anker in Enkhuizen.
Vrijdag eindigen we onze reis in Kampen.

Bekijk het hele verslag
collage met tekst dat we bijna vertrekken

Vaarvakantie 2016

De vaarvakantie 2016 wordt een mooie reis door midden Nederland en het IJsselmeer. Hier vind je de foto's en het reisverslag per dag. Die komen dagelijks live vanaf de boot.

Vaarvakantie 2015

Op zondag 26 juli is de reis gestart. Iedere dag de foto's en het verslag vanaf de boot om mee te genieten. Alle foto's staan er op!

Bekijk het hele verslag
foto van begeleiders aan de railing van het topdek

Vaarvakantie 2014

De vaarvakantie 2014 was van zondag 20 juli tot en met vrijdag 25 juli. Wat een feest is het weer geweest! Ieder jaar denk je dat het niet leuker kan, maar is het toch weer gelukt.

Vaarvakantie 2013

De 2013 editie van onze reis was weer een succes! Het was erg gezellig en de deelnemers waren tevreden.

Bekijk het hele verslag
Fotos van het topdek tijdens het varen

Vaarvakantie 2012

Het 30e reisjaar van de Sjaak Pach Stichting is het alweer! En dat mag gezegd worden. Dat vraagt om een speciale route die door de huisstad van de stichting voert, namelijk Den Helder.