Aanmelden voor een onvergetelijke vaarvakantie

Wat de Sjaak Pach stichting doet is natuurlijk super leuk! Wil je na het zien de foto's van eerdere reisverslagen ook mee? Dat kan! Wacht niet en kies ook voor een onvergetelijke vaarvakantie met de Sjaak Pach stichting!

De vaarvakantie is voor een specifieke doelgroep. Wanneer je als deelnemer mee wil, moet je op alle volgende vragen 'ja kunnen antwoorden.

• Ben je tussen de 8 en 25 jaar oud?
  • Ben je rolstoelgebonden?
  • Heb je zin in een vakantieweek met 40 andere gehandicapte jongeren uit het hele land?
  • Wil jij een week lang veel plezier maken?

Voor specifieke vragen die op deze site niet beantwoord worden, kun je een e-mail sturen aan de Sjaak Pach Stichting via het emailformulier.

Aanmelden (vanaf 1 november) kan overigens niet via de site, daarvoor moet je telefonisch contact opnemen met het bestuur:

Marcel Burger